Skip to main content

Lämmitysjärjestelmät kaikkiin kohteisiin

LVI-työ Putkipari, Orimattila

Luotettavaa Hanakat-laatua saa paikalliselta Uponor KOTI -kumppanilta

Lämmitysjärjestelmien valikoimassa on valinnan varaa sekä uudisrakentajalle että vanhan lämmitysjärjestelmän uusijalle.

Olemme erikoistuneet suomalaisten kotien, kiinteistöjen, taloyhtiöiden ja teollisuuden lämmitysratkaisujen asennuksiin ja huoltotöihin.

Kartoitamme kotisi ja kiinteistösi lämmitykseen parhaan vaihtoehdon, joka kestää aikaa, sekä tuo toivottuja säästöjä lämmityskustannuksiin.

Patteriverkostoremontti

Uponor KOTI -lämmitysremontilla tasaista lämpöä tai viilennystä

Lämmitysremontilla päivität kotisi lämmityksen ja saat tuntuvia säästöjä. Lämmitysremontti kattaa patteriverkoston uusimisen tai vesikietoisen lattialämmityksen uudistamisen.

Lattialämmitysjärjestelmän huollot ja päivitykset kuuluvat myös tarjontaamme.

Patteritermostaatit

Termostaattiset patteriventtiilit mittaavat huoneen lämpötilaa ja säätävät patterin kautta kulkevaa vesivirtaa pitäen huoneen lämpötilan vakiona lämpökuormista huolimatta. Huonetermostaatilla säädetään huoneen lämpötila sopivaksi ohjaamalla patteriventtiiliä tai lattialämmityksen säätöventtiiliä. Huonetermostaatti tulisi asentaa noin 1,5 metrin korkeudelle paikkaan, johon aurinko ei paista suoraan ja jossa huoneilma kiertää vapaasti anturin ohi.

Yhden asteen lämpötilan pudotus merkitsee 5 prosentin säästöä energiankulutuksessa. Oleskelutiloissa useimmille meistä riittävä huonelämpötila on +20 – +21 ja makuuhuoneissa +18 – +20 celsiusastetta.

Älykkäät patteritermostaatit toimivat Bluetooth-tekniikalla, minkä ansiosta voit ohjata pattereita älypuhelimessasi olevan sovelluksen avulla. Jos haluat kuitenkin mieluummin säätää termostaattia manuaalisesti, voit käyttää termostaatin kääntöpyörää halutun lämpötilan asettamiseksi.

Kotitalousvähennys ja energiaremontti

Huomioithan että lämmitysremontti on hyvin tuettu sekä kotitalousvähennyksenä että 2020 voimaan tulleena energia-avustuksena. Kotitalousvähennys tuntuu verotuksessa ja energia-avustus on jälkikäteen haettava tuki, jota saa hakea myös taloyhtiöt.

Arvioi patteriremonttikustannukset tästä tai soita meille, teemme tarkan arvion katselmuksen pohjalta.

PATTERIREMONTTILASKURI

Luvanvaraista toimintaa

Lämmitysjärjestelmien asentaminen on osin luvanvaraista toimintaa. Meillä on myös lämpöpumppujen asennukseen vaadittavat kylmäaineluvat. Sähkötyön toteuttaa sähköasennusluvin varustettu sähkömies.

Meillä on kaikki palvelut saman katon alla.

 

Luontoa säästävät lämmitysmuodot

Luontoa säästävät lämmitysjärjestelmät säästävät myös kustannuksissa. Myymme ja asennamme uusinta tekniikkaa.

Fossiilisten polttoaineiden käytössä mennään luonnon ehdoilla, ja uudistamme vanhaa järjestelmää tehokkaammaksi mm öljy- ja hakelämmityksen osalta.

Kattilanvaihdot ja kaukolämpökeskusten asennukset maksimoivat . Käytämme alan parhaimpia laitetoimittajia.

Huomioithan uusimmat tukimuodot. Kotitalousvähennyksen lisäksi on nyt saatavilla energia-avustusta. Lue lisää energia-avustuksesta tästä tai soita meille.